10 минутeн сет – вежби за отстранување на целулитот

Дури и витките девојки и жени се соочуваат со проблемот на „портокаловата кора“ која е видлива особено на бутините. Познато е дека целулитот потешко се отстранува отколку килограмите, па затоа во фитнес-борбата против него треба да се стави посебен акцент на анти-целулитните вежби.

Видеото подолу, ве води чекор по чекор низ некоку ефикасни наменски вежби кои ќе ви одземат само 10-минути од денот. Изведувајте ги секојдневно, со доза на мотивираност и упорност после три месеци ќе се изненадите од резултатите.

Во текот на тримесечната борба против целулитот, обидете се сосема да ги исфрлите газираните пијалаци и да внесувате по 2 литра вода во која ќе исцедите два лимона секојдневно.

x

Check Also

Најдобрите протеини за протеинските диети и слабеењето

Диетите основани на протеинска исхрана се најуспешни диети, а меѓу нив најпопуларна ...