Немате идеја како да го крстите вашето кученце? Ние, имаме!

Немој да бидете од оние луѓе кои му даваат некреативно име на кучето. Скуби? Веќе има еден славен Скуби. Или Хачико. Да, и тоа име веќе е добро прочуено. Блеки, Џеки…Не, никако. Кога ќе го повикате по име во паркот за кучиња ќе се стрчаат кон вас барем пет со исто име.

Бидете оригинални и дајте му име на вашиот миленик инспирирани од модната индустрија.

kuce 1

Еве ги нашите 40 предлози на машки и женски имиња за почетна инспирација.

1. Бруклин

2. Вики

3. Бекам

4. Вики Кристина Барселона

5. Мустаж

6. Кет

7. Канон

8. Никон

9. Матрикс

10. Андроид

11. Кејт Спајд

12. Орландо

13. Делевињ

14. Ванг

15. Александар

16. Конверс

17. Мејсон

18. Мартин

19. Маргиела

20. Хакуна Матата

21. Долче (без Габана)

22. Може и само – Габана

23. Ѕења

24.Жан Пол

25. Готје

26. Свинепул

27. Галијано

28. Лана Реј

29. Ора Рита

30. Анџелина

kuce 4

31. Луј Втори

32. Витон

kuce 3

33. Бентли

34. Електра

35. Кармен

36. Зоро

kuce 5

37. Барбери

kuce 6

38. Џими Чу

39. Моет

kuce 7

40. Вог

x

Check Also

Тексасот никогаш не бил толку забавен: Најфраерски модели од актуелните колекции

Модните парчиња од тексас често ги нарекуваме базични, но со оглед на ...