5-минутен тренинг: Најдобри вежби за цврсти и тонирани раце без тегови

Многумина девојки и жени се соочуваат со проблемот на „меки“ раце, особено ако подолго време не се физички активни. Мускулите се разлабавени, кожата почнува да виси, а салото очигледно е веќе насобрано на внатрешната страна на горниот дел од раката.

Како да се ослободиме на најефикасен начин од ваквите „млитави“ раце?

race

Ви ги препорачуваме 5-минутните вежби кои треба да се изведуваат секојдневно. 5 минути од денот не се многу нели? А разултатите се загарантирани, со континуирано повторување на вежбите за раце во период од следните два-три месеци. Вежбите се креирани за да се изведуваат и во домашни услови, без употреба на фитнес реквизити и тегови.

Видеото ве води чекор по чекор во 5-минутниот тренинг.

x

Check Also

Пробајте ја најбараната диета за 2017 година – Дава супер резултати!

Во текот на летото многумина се во потрага за брзи диети со ...