Пред објективот: Александра Накова шармира, провоцира, заведува!

Александра Накова пред објективот на Зоран Поповски Аверел. Тема? Вака пролетта станува жешка.

nakova 8

nakova 7

nakova 6

nakova 5

nakova 4

nakova 3

nakova 2

nakova 1

x

Check Also

Џиџи Хадид како Мерилин Монро во новата капања на Макс Мара

Таа е една од поновите модели, но нејзината ѕвезда брзо се издигна ...