Bershka има хит сандали со ефект на огледало

Bershka пријатно не изненадува со уште едно модно парче од пролетната колекција. Станува збор за металик-сребрените сандали кои имаат ефект на огледало.

Сребрените сандали се украсени со проѕирни детаљи, додека потпетиците се дебели со висина од 7 сантиметри што ги прави сандалите лесни за носење преку целиот ден.

Не се сомневаме дека овој чифт сандали се почесто ќе ги гледаме на градските улици.

x

Check Also

A SUMMER STORY: Нова колекција од MANGO

Сите летни приказни треба да започнуваат вака: Морски брег, природа… Замислете се ...