Колекции

Како се подготвуваше каталогот за Модниот викенд Скопје (ВИДЕО)

Продуцент – Света Богова Јовановска, модели- Јелена Богојевиќ, Ана Кафтановска, Елена Гугоска, Ридван Ибраими и Даниел Ацевски, креативен менаџер – Горан Сиџимовски, фотографи – Ани и Дими, мејк-ап – Космо и Зоран Шурбевски, фризура – Роланд и Бубе студио Ин.

Повеќе »

Со секој производ купен од Women’secret ќе донирате средства за борба против ракот на дојка

За да го одбележи октомври како месец посветен на борбата против ракот на дојка, шпанскиот бренд за долна облека Women’secret ќе спроведе акција под мотото  Women’secret и вие во борба против ракот на дојка.

Повеќе »