Блиц

Британска модна награда за Кејт Мос

Иако после нејзините кокаински скандали во 2005 година бевме речиси сигурни дека нејзината кариера заврши, славната манекенка успеа да се подигне од дното,  а денес иако има 40 години е најбаран модел во светот.

Повеќе »