Ценовник

Мак Мода е динамичен интернет сајт кој овозможува ефикасно и флексибилно рекламирање.

Основниот ценовник е претставен според изгледот на главната  страница.

Просторот за рекламирање е во сиво и се состои од: главен банер, горен тесен и широк банер, долен тесен и широк банер и долен голем банер.

Цените се дадени во продолжение  и се изразени во денари без вклучен ДДВ.

Кликнете на сликата за детални информации на ценовникот и за визуелен изглед на рекламните банери.

CenovnikMM