Чевли инспирирани од кармин

Креаторката Софија Вебстер во соработка со Ревлон дизајнираше колекција чевли украсени со женски усни.sofija 0Колекцијата се состои од седум модели на чевли, а секој модел е украсен со бои од колекцијата на кармини на Ревлон.
sofija 1За Вебстер оваа соработка била голем предизвик. Веруваме дека и на трендсетерките вистински предизвик ќе биде да стигнат до пар вакви чевли.

sofija 4