Чевли: Трендови за пролет 2016

Какви чевли ќе носиме оваа пролет?

Еве што велат трендовите.

Сребрени

Со висока потпетица, на платформа или пак ниски, важно е да се сребрени.

Гучи

Гучи

trend 1

Необични патики

Патиките остануваат во игра. Колку се понеобични, толку подобро!

Келвин Клајн

Келвин Клајн

Томи Хилфигер

Томи Хилфигер

Иднината е сега

Необични модели на чевли кои како да се пристигнати од иднината.

Прада

Прада

Маргиела

Маргиела

Диор

Диор

Инспирирани од Вестернот

Марк Џејкобс

Марк Џејкобс

Ланвен

Ланвен

Дерек Лам

Дерек Лам

Марке Џејкобс

Марк Џејкобс

На висока платформа

Стела Мек Картни

Стела Мек Картни

Шанел

Шанел

Луј Витон

Луј Витон

Версаче

Версаче

Шаренило

Со шарени ремчиња или врвци.

Салваторе Ферагамо

Салваторе Ферагамо

Долче и Габана

Долче и Габана

Клое

Клое

 

x

Check Also

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија започна со градење капацитети за раст на е-трговијата   

Изминатите два дена беа целосно посветени на содржините од Дигиталниот самит, но ...