Дизајнерски чевли во знакот на пролетта 2016

Цветовите и анимал-принтот како детаљ остануваат во тренд. Сандалите за оваа пролет се нежни, со тенка но умерено висока потпетица, тука се понекогаш и ресите. Живите бои дишат во знакот на потоплите денови, а колоритот потстетува на разбудената природа.

Еве што нудат познатите дизајнерски модни куќи за сезоната пред нас.

Живи и светли бои.

Маноло Бланик

Маноло Бланик

И класиката е модифицирана

Диор Есенс

Диор Есенс

Реси

Касадеи

Касадеи

Сребрени модели

Софија Вебстер

Софија Вебстер

Ле Сила

Ле Сила

Морнарско

Морнарско

Бјонда кастана

Проѕирни детаљи

Бјонда Кастана

Бјонда Кастана

x

Check Also

Отворен повик за постипломски студии по економија и бизнис – Менаџмент и организација (Меѓународна бизнис академија) на Економски факултет – Љубљана, во Скопје  

  Вратите на животните можности кои што имаат потенцијал да променат сè ...