До рамен стомак со 6 вежби во 6 минути

Ова се 6 основни вежби кои треба да ги изведуваме секојдневно за да ги тонираме мускулите на стомакот и да стигнеме до целта – рамен и затегнат стомак. Изведувајте ги вежбите во домашни услови, не ви се потребни дополнителни спортски реквизити, а времетраењето е околу 6 минути.

Видеото ве води чекор по чекор во секоја од вежбите и назначен е бројот на повторувањата. Првата вежба се изведува 30 пати, втората 20, третата 15 и тн.

Уживајте во вежбањето и претворете го во утринска или попладневна навика.

 

x

Check Also

Карли Клос ја претставува новата колекција на Адидас од Стела Мекартни

Топ моделот Карли Клос се враќа во фитнес салата за новата кампања ...