Домашен тренинг со Свити Бети (видео): Сега веќе немате изговор за 30 минути одличен фитнес!

На Јутјуб секако ќе најдете стотици видеа кои ве водат во фитнес активностите кои ги изведувате дома, но ако ние се прашуваме, ова е еден од најдобрите аеробни ангажирани тренинзи, а низ него не води познатата инструкторка Свити Бети.

Вреди да го пробате. Тренингот кој може слободно да го изведете во домашни услови, во дневната соба, на пример, трае околу 35 минути.

Се што ви е потребно е фитнес- подлога и почетничка желба.

sb9

Доколку имате мали тегови – супер, доколку немате тие вежби изведувајте ги без тегови.

sb4

Пуштете го видеото и, повторно ли ќе најдете изговор?

x

Check Also

Како да загубите килограми после бременоста

Килограмите плус што ги таложиме во текот на бременоста може да бидат ...