Убава и во бременоста: Фотосесија на Елена Велевска

Пејачката во овечкување на ќерка.elena 1
Пред објективот на тимот од ЕV продакшн, Елена Велевска позира горда на својот, веќе голем, стомак, кој ја прикажува нејзината бременост.

Фотосесијата личи на емотивна приказна. А очекувањето на Калија зрачи од лицето на Елена со спокојство.

elena 2

elena 3

elena 4

elena 5

elena 6

elena 7

elena 8

x

Check Also

Календар Пирели 2017: Талентот пред телото

Лупита Нионго, Никол Кидман, Ума Турман, Џулијан Мур, Руни Мара, Кејт Винслет, ...