Греми: Најубавите фустани на црвениот ќилим

Најзначајниот музички настан Греми и годинава ги собра на едно место музичките ѕвезди, а црвениот ќилим беше местото на кое се покажаа модните трендови.

Сиара во креација на Емилио Пучи

Сиара во креација на Емилио Пучи

Освен неколкуте перформанси на бината кои долго ќе се паметат, ќе останат запаметени и неколку фустани со кои ѕвездите продефилираа на црвениот ќилим.

Најголемо внимание привлекоа Сиара, Бијонсе, Рита Ора и Тејлор Свифт.

 

Бијонсе во креација на Костело

Бијонсе во креација на Костело

Минатата година Греми наметна прилично строг дрес-код кој не дозволува претерано разголување, а истиот важеше и годинава, па многумина повторно не можеа да го искористат настанот (како што беше случај во минатото) за промовирање на делови од своето тело.

 

Рита Ора во Ланвин

Рита Ора во Ланвин

 

За изгледот на Тејлор Свифт се погрижи Гучи

За изгледот на Тејлор Свифт се погрижи Гучи

x

Check Also

Бидете среќниот добитник на пола милион денари и вклучете се во наградната игра на Гранд кафе

Сите љубители на Гранд Голд и Гранд Арома кафе сè уште ја ...