Како да го решите подбрадокот веднаш (барем додека трае важниот ден)

Не сте единствени ако имате проблем со спуштената кожа, односно подбрадокот кој ви стрчи под брадата. За среќа, постои суперефикасно трикче кое го употребуваат дури и познатите ѕвезди.

pod 5

Ако сакате брзо да го сокриете подбрадокот истријте добро од антицелулитната крема со висок степен на кофеин на пределот на вилицата и вратот.

Како делува? Кофеинот ја вовлекува целата непотребна течност и ја намалува отеченоста, дополнително кожата станува убаво затегната. Ефектот е видлив само четири до пет часа, но тоа е доволно ако одите на некој важен состанок или настан.

x

Check Also

Косата во полза на послабо лице: Буцкастиот лик може визуелно да се издолжи

Изборот на бојата и фризурата на косата, но и должината, може да ...