Каубој – чизмите од Џузепе Ѕаноти по кои „полудеа“ трендсетерките

За околу четири илјади долари може да бидете сопственик на уникатните чизми од италијанскиот дизајнер на чевли Џузепе Ѕаноти кои веќе се достапни на Интернет продажба, како и во неколку луксузни стоковни куќи низ светот.

kau3

Чизмите „Невада каубој“ имаат потпетица од 8,5 сантиметри, направени се од плиш а украсени со стотици шарени кристалчиња.

За да се изработат чифт вакви чизми, на дизајнерите се потребни 60 часа рачна работа.

kau2

x

Check Also

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија започна со градење капацитети за раст на е-трговијата   

Изминатите два дена беа целосно посветени на содржините од Дигиталниот самит, но ...