Купете во Телеком онлајн продавницата: Попуст на телефони до 50%

 

Македонски Телеком нуди големи попусти на мобилни телефони и бесплатна достава доколку ги купите во редизајнираната Телеком онлајн продавница. Можете да заштедите и до 50% преку едноставна постапка и детално да ги разгледате сите модели на телефони кои ве интересираат.

Освен попустот, има уште една новина – преку онлајн продавницата отсега сите нови и постојни корисници ќе можат да нарачаат и нов постпејд број. Попустот се однесува на Smart M и Magenta 1 M тарифите во Доверба 24.

Заштедете време и пари, купувајте во Телеком онлајн продавницата.

 

x

Check Also

Отворен повик за постипломски студии по економија и бизнис – Менаџмент и организација (Меѓународна бизнис академија) на Економски факултет – Љубљана, во Скопје  

  Вратите на животните можности кои што имаат потенцијал да променат сè ...