Листа на желби: Сандали од прозрачен винил од Stradivarius

За летната сезона винилот е меѓу најупотребуваните материјали кога се во прашање модните додатоци-чантите и чевлите.

Модните игри со проѕирниот винил ги сретнавме и кај сандалите во летната колекција на Страдивариус.

Сандалите на висока потпетица можат да се најдат во два ефектна дизајна. Одберете меѓу темносиниот модел и популарниот ‘nude’ модел.

Ние веќе ги ставивме високо на нашата шопинг листа на желби.

x

Check Also

A SUMMER STORY: Нова колекција од MANGO

Сите летни приказни треба да започнуваат вака: Морски брег, природа… Замислете се ...