Моден напад: Е вакви полицајки да ти е ќеф и казна да ти пишат! (ФОТО)

Маја Арангeловска во слободно време позира. Зад објективот, овојпат е нејзиниот брат Марио, љубител на фотографијата.

GEDSC DIGITAL CAMERA

Добро е кога сестрата е модел, а братот има страст кон фотографирањето.

maja arangelovska 2

„Марио, мојот брат љубовта кон фотографијата ја споделува со мене, а јас како модел му помагам во тоа. Фотографиите се снимени во соба, во затворен простор со вештачки ефекти, рефлектори, лампи и светлина…Инспирацијата нема граници, па токму и затоа ги направивме овие фотографии, едноставно имавме вишок енергија и инспирација. Нема посебна тема, нема ни приказна ниту причина за оваа мини фотосесија. Едноставно, направена е од (и со) многу љубов“, ни рече Маја.

Е така е де кога ќе се добие моден напад.

x

Check Also

Трогателна изјава на сопругот на Кејт Спајд по нејзината смрт

Во вторникот, 5 јуни, почитуваната дизајнерка Кејт Спајд почина на возраст од ...