Маја Талевска: Се стремиме да ја подигнеме свеста на секоја модерна и самоуверена жена! (ФОТОСЕСИЈА)

Есента пристигна, но тоа не значи да се опуштиме и да не внимаваме на нашето тело, иако плажите и бикините се веќе зад нас. Инструкторите од клубот 60 минути ни нудат oригинални решенија за топ-форма.

slika 11

Есента ни носи нови инспирации, нови почетоци, нови предизвици за секој од нас. Сепак, еден од најголемите предизвици е да останеме во совшрена форма.

slika 10

„За претстојната есенска сезона, инспирирани од боите на есента, инструкторите од клубот 60 минути дојдоа до идеја да направат нешто поразлично од сите останати фотосесии, стремејќисе  да ја подигнат свеста на секоја модерна, независна, самоуверена и посакувана жена“, објаснува Маја Талевска, една од Македонките со совршено тело,благодарение на вежбите кои ги практикува и споделува со нас, инаку инструктор во клубот 60 минути.

slika 9

Љубовта, посветеноста, истрајноста и лојалноста на целокупниот тим на 60 минути ве води низ една поинаква, прекрасна фотосесија, проследена со бои, форми и мотиви од областата на фитнесот, пилатесот, аеробикот и јогата.

И од една поинаква перспектива ви овозможува да станете дел од оваа колоритна и креативна приказна.

slika 8

slika 7

slika 6

slika 5

slika 3

slika 1

x

Check Also

MANGO има уште едни хит сандали (достапни во продажба)

Луди сме по овие сандали од Манго, со умерено висока, стабилна и ...