Малку поразлични Лубутен чевли: Колекција пролет 2016

Кралот на црвениот ѓон, Кристијан Лубутен, во новата колекција за сезоната пролет нуди поинакви модели.

krist5


Доминира плутата, цветовите со целото нивно шаренило и веселост, играта со жолтата и црвената боја, тука е и животинскиот принт со акцент на зелената и сина боја.

lu 1

lu5

Препознатливите чевли по црвениот ѓон остануваат нежни и елегантни. Но овојпат се во знакот на животната радост претсавена преку силните бои.

lu7

lu8

lu80

 

 

x

Check Also

Новиот лик во Q семејството: Audi Q8 – Разновиден, спортски и елегантен

Audi Q8 ја комбинира елеганцијата на луксуз во купе со четири врати ...