Манго трендови за есен/ зима 2013

Панк и гранџ движењата се доминантни во колекцијата на Манго за есен/зима 2013. Еве што можете наскоро да најдете во продавниците на Манго.

x

Check Also

Тренд на неделата: Оксфордки од GEOX

Барате совршени оксфордки? Најубавите ги има во GEOX. Не треба да ја спомнуваме нивната ...