Најдобар 15-минутен домашен тренинг за вајање на телото

Редовно се оправдувате дека немате време за вежбање, уморни сте или презафатени? Овој суперефикасен тренинг одзема само 15 минути од вашето време, може да го правите дома, и со него не само што ќе губите килограми туку и ќе го формирате и зацврстите целото тело.

Тренингот е комбинација од најдобрите пет вежби за симнување на мастите од стомакот, подигнување и затегнување на задницата, дефинирање на мускулите на нозете, поточно за целосно вајање на телото.

v 1

Помеѓу секоја од петте вежби правете по 1 минута пауза во која ќе се напиете малку вода или цеден сок од лимон, потоа продолжувате со следната вежба. Секоја вежба се изведува со 30 повторувања.

Во 5-те видеа следува објаснувањето на секоја вежба поединечно.

Вежба 1.

Вежба 2.

Вежба 3.

Вежба 4.

Вежба 5.

x

Check Also

Најдобрите протеини за протеинските диети и слабеењето

Диетите основани на протеинска исхрана се најуспешни диети, а меѓу нив најпопуларна ...