Патики од неверојатни 132.000 долари!

Патиките Bushemi – 100 мм Diamond се најскапите патики во светот, а чинат неверојатни 132.000 долари!

patiki-2

Направени се од екстремно квалитетна кожа, но тоа што ги прави баш толку скапи се дијамантите од 11.5 карати, како и логото изработено од 18-каратно злато.

patiki-3

Инаку, вакви патики се произведени во лимитирана едиција, се продаваат само во Њујорк, а веќе и претпоставувате дека и си наоѓаат свои купувачи.

x

Check Also

Како да препознаете дали чантата е „фејк“ или од луксузна модна марка

До пред десетина години лесно се препознаваа по низа детаљи, денес некои ...