По Белучи и Херцигова:Клаудија Шифер – заштитно лице на Д&Г

Во кампањата за колекцијата есен/зима на модната двојка Долче и Габана ќе ја гледаме Клаудија Шифер.

kl123

Последната соработка на Шифер и Долче и Габана беше во 2009 година кога позираше во кампањата за парфем на оваа марка.

kl345

Инспирацијата за кампањата овојпат не е сицилијанскиот живот туку бајките, а амбиентот на шумата е доминантен како и верверичките, лисиците, бувовите..

kl999

Ако ние се прашуваме, и покрај прекрасната Клаудија, сеуште ненадминливо заштитно лице на оваа марка ни е женствената Белучи.

kl677

x

Check Also

Пругаста кошула на врзување – нов модел од „Зара“

Кошула со длабок В-израз и на врзување на струкот што имитира свилена ...