Poised Taupe – боја која ќе доминира во 2017 година

Компанијата Шервин енд Вилијамс ја најави бојата која ќе доминира во 2017 година, а таа е наречена  Poised Taupe (SW 6039). Станува збор за специфична нијанса на сива која одлично се комбинира со сите неутрални бои, но и со пастелните нијанси, сината боја, виолетовата и златните тонови.

boja 1

Од комбинациите со материјали, Poised Taupe совршено се надополнува со дрвото и кадифето.

Па, доколку планирате реновирање на домот, инспирирајте се од трендот Poised Taupe.

boja 3

boja 2

x

Check Also

Како да препознаете дали чантата е „фејк“ или од луксузна модна марка

До пред десетина години лесно се препознаваа по низа детаљи, денес некои ...