Сет со најдобри вежби за рамен стомак: 30-минутен фитнес тренинг

Проблем ви е стомакот? Многумина го делат истиот проблем. Е па, време е да се поместите од столчето и да ја дочекате пролетта променети. Со рамен стомак, затегнат и тониран.

Сетот вежби кои го одбравме ги содржи основните и најдобри вежби (секоја вежба се повторува 15 пати) со кои доаѓаме до рамен стомак. Ако сте почетник во вежбањето можете да почнете со 10 повторувања на вежбите, а со текот на времето бројот да го зголемувате за плус два се додека не стигнете до 30 повторувања на секоја вежба.

Вкупното времетраење на тренингот е околу 30 минути. 30 минути дневно? Не залажувајте се дека немате време.

Видеото детално ве води низ вежбите.

x

Check Also

Како да загубите килограми после бременоста

Килограмите плус што ги таложиме во текот на бременоста може да бидат ...