Швајцарија

Соби со најубав поглед на светот

Хотелските соби со фантастичен поглед секогаш имаат највисока цена. А причина е оправдана. Се будите во соба со цела панорама пред вас.

Њујорк

Њујорк

Од дизајнерски агол, самиот дизајн на прозорците во една соба значително влијае на погледот. Некои прозори изгледаат дури како рамки на слики, некои пак се дизајнирани така да се чувствувате како да сте и вие дел од глетката пред вас.

Швајцарија

Швајцарија

Дали некогаш сте престојувале во хотелска соба со поглед кој одзема здив?

Еве како тоа изгледа, барем на фотографија.

Амалфи

Амалфи

Кенија

Кенија

Шпанија

Шпанија

Норвешка

Норвешка

 

x

Check Also

Зошто е Лапонија најпосакуваната зимска дестинација? Многу причини-затоа!

Гопдинава Финска, поточно Лапонија, стана хит зимска дестинација без разлика дали сте ...