STAR WARS во нашите продавници: Децата се луди по овие играчки (а богами, и ние)!

Ајде да си играме STAR WARS! Колку пати во последно време сте ја слушнале оваа реченица од вашето дете?

star wars 4

Инспирирани од филмската индустрија и актуелниот светски хит Стар Ворс, најдобрите брендови за детски играчки ги лансираа новите колекции. Кај нас пак пристигнаа на време, благодарение на Панкомерц, во сите продавници КРШ.

star wars 6

Ликовите од филмот, мечевите што светат, Стар ворс маските, коцките, возилата, сетовите…ова е супер начин преку креативна игра да ја распламтиме детската фантазија.

Погледнете во фото-излогот и одберете ја најпосакувана играчка за вашето дете.

STAR WARS играчките побарајте ги во вашата најблиска КРШ продавница: во Скопје сити мол, Рамстор, ГТЦ, Зебра, Капитол мол, тц Сума во Куманово и Сити центар во Гостивар.

 

x

Check Also

Се одржа хуманитарен базар на рециклирани предмети изработени од деца за деца

  Во саботата на 23 декември се одржа долго-најавуваниот хуманитарен базар на ...