Свежи модни изгледи од новата колекција на Mango

Камппањата за новата, летна колекција на шпанската модна марка Манго, е снимена во Маракеш, Мароко, а главно лице е шпанскиот модел Стефи Аргелич, фотографирана во живописниот град од Анџело Пенета.

Тренд-водичот е насловен Summer Diaries и во него се претставени свежи, колоритни модни изгледи за „кежуал“ пригоди во текот на топлото лето.

Од палетата на бои во колекцијата доминираат белата, жолтата и сината.

Во продолжение, погледнете некои од новите летни изгледи на Манго.

x

Check Also

A SUMMER STORY: Нова колекција од MANGO

Сите летни приказни треба да започнуваат вака: Морски брег, природа… Замислете се ...