Тег архиви: бела техника

Граѓаните бараат производи што се енергетски поефикасни

Продажбата на бела техника во Македонија расте. Потрошувачите при изборот на производот главно се водат од цената, иако се повеќе интерес има и за енергетски ефикасните производи. – Граѓаните се интересираат и бараат производи што се енергетски поефикасни, што е ...

Повеќе »