Тег архиви: Борче Ефтимовски

Инспиративна трансформација на Борче Ефтимовски: Само напред, никако назад!

  „ Кога започнав со вежбање имав 146 килограми. На почетокот, многумина ми се потсмеваа, а мојот инает беше поголем од се, и на крајот успеав секој што се потсмеваше на мојата дебелина да дојде да ми честита за успехот“, ...

Повеќе »