Тег архиви: Хербалајф

Хербалајф со нов производ за здраво срце

„Бета харт“ помага при намалување или одржување на нивото на холестерол.   Глобалната нутриционистичка компанија Хербалајф го најави лансирањето на Beta heart®, новиот производ создаден да помогне во намалување или одржување на холестеролот во крвта.* Beta heart®, новиот производ од ...

Повеќе »

Хербалајф и Специјалната Олимпијада со фитнес соработка вредна 1 милион долари

Глобалната нутриционистичка компанија Herbalife Ltd. денеска најави 1 милион долари вредна соработка со Специјалната Олимпијада, со цел да ја поддржи фитнес програмата на организацијата низ целиот свет, фокусирана на зголемување на физичката активност и подобрување на исхраната и хидратацијата. Користејќи ...

Повеќе »

Хербалајф поттикнува балансирана исхрана и здрав и активен начин на живот

  Започнувајќи од новата 2016 година, компанијата Хербалајф ја претставува својата филозофија на исхраната, поддржана од безброј потрошувачи, како и познати и реномирани атлети низ целиот свет. Балансирана исхрана, вежби и јавно здравје се клучните водачи на компаниската филозофија.  Хербалајф, ...

Повеќе »