Тег архиви: холестерол

Хербалајф со нов производ за здраво срце

„Бета харт“ помага при намалување или одржување на нивото на холестерол.   Глобалната нутриционистичка компанија Хербалајф го најави лансирањето на Beta heart®, новиот производ создаден да помогне во намалување или одржување на холестеролот во крвта.* Beta heart®, новиот производ од ...

Повеќе »

5 намирници кои го намалуваат холестеролот за 3 до 6 недели

Високото ниво на холестерол во крвта е клучен фактор за развој на срцеви заболувања. Добрата вест е што со помош на одредена група на намирници кои треба редовно да ги вклучиме во исхраната, холестеротлот може значително да се намали и ...

Повеќе »