Тег архиви: Марина Стоилкова Симеонова

Марина Стоилкова Симеонова: Многу подобро е да се биде фит отколку слаб!

„Килограмите не се важни, една побуцкаста девојка може да изгледа сто пати подобро на плажа само затоа што е фит од некоја друга девојка што се изгладнувала три месеци и сега е „слаба““, објаснува  Марина Стоилкова Симеонова, инструктор по аеробик ...

Повеќе »

Марина Стоилкова Симеонова советува: Што да јадеме пред и после аеробик тренинг

Марина Стоилкова Симеонова, инструктор по аеробик во клубот „60 минути“, ни препорачува како да се храниме пред аеробните активности и по нив за да го ползуваме максимумот од вежбањето. Што да јадеме пред и после тренингот по аеробик  за да ...

Повеќе »

Интензивни кардио тренинзи за брзо и ефикасно согорување на вишокот масти со Марина Стоилкова Симеонова

„Со аеробик се бавам од прилика исто време колку што сум инструктор. Со аеробикот од поблизу се запознав кога бев студент на Факултетот за физичка култура, таму го проучував малку. Потоа, имав можност да заминам во странство каде што цела ...

Повеќе »