Тег архиви: опаѓање

7 причини кои предизвикуваат опаѓање на косата

Многу од жените се соочуваат со проблемот опаѓање на косата во различен период од животот, поради различни причини. Повеќето од нас губиме по малку од косата секојдневно, твдрат од американската клиника Мајо, објаснувајќи дека во просек губиме по 50 до ...

Повеќе »