Тег архиви: соба

Соби со најубав поглед на светот

Хотелските соби со фантастичен поглед секогаш имаат највисока цена. А причина е оправдана. Се будите во соба со цела панорама пред вас. Од дизајнерски агол, самиот дизајн на прозорците во една соба значително влијае на погледот. Некои прозори изгледаат дури ...

Повеќе »