Тег архиви: Спас Комерц

Фотосесија: Чекор во Новата година со стил и Спас Комерц

На шопинг во „5 до 12“? Може. Зашто точно знаеме што сакаме. Чевлите се огледало на нашиот стил и карактер. Оттука, не напразно велиме „да ти ги видам чевлите, па ќе ти кажам веднаш кој си и што сакаш да ...

Повеќе »

Фотосесија: Празничен спас и елеганција со Спас Комерц

Си одбравте чевли или чизми за празничните денови? Се разбира, дека ние помисливме и на вас додека за себе избиравме. Со ремче или без него, високи или ниски чизми, елеганти салонки на висока или ниска потпетица…, новата колекција која пристигна ...

Повеќе »

Излог: Зимски високи чизми со потпетица, дел од асортиманот зима 2015 на Спас Комерц

  Кожени зимски чизми со висока потпетица со кои ја добивате посакуваната удобност и трендовски изглед. Сите модели се креација на македонски производители. Горниот надворешен дел е изработен од природна кожа. Внатрешниот дел и ѓоновите како и потпетицата на чизмите се ...

Повеќе »

Излог: Ниски зимски чизми со потпетица, дел од асортиманот зима 2015 на СПАС КОМЕРЦ

Зимски чизми со потпетица со кои ја добивате посакуваната удобност. Сите модели се креација на македонски производители. Горниот надворешен дел е изработен од природна кожа.   Внатрешниот дел и потпетиците на чизмите се изработени од квалитетни материјали кои гарантираат убав ...

Повеќе »

Излог: Зимски високи чизми со рамен ѓон дел од асортиманот Зима 2015 на СПАС КОМЕРЦ

  Зимски чизми со рамен ѓон со кои ја добивате посакуваната удобност и трендовски изглед. Сите модели се креација на македонски производители. Горниот надворешен дел е изработен од природна кожа. Внатрешниот дел и ѓоновите на чизмите се изработени од квалитетни ...

Повеќе »

Излог: Зимски ниски чизми со рамен ѓон од колекцијата зима 2015 на Спас Комерц

  Зимски чизми со рамен ѓон со кои ја добивате посакуваната удобност и трендовски изглед. Сите модели се креација на македонски производители. Горниот надворешен дел е изработен од природна кожа. Внатрешниот дел и ѓоновите на чизмите се изработени од квалитетни материјали кои ...

Повеќе »