Топ 5 најефикасни вежби за супер затегнато тело

Целулитот е најупорниот непријател на женското тело. Како да го отстраниме?

Со конкретни вежби од кои нема да се откажеме барем во следните два-три месеци, се разбира дека целулитот може да се отстрани.

Овие топ 5 вежби кои го уништуваат целулитот може да ги правите и дома. Сепак, атмосефарата за вежбање во фитнес клуб (ние ви го препорачуваме клубот „60 минути“, за повеќе информации  – ТУКА) делува многу постимулативно. А и колку да ви изгледа тешко, забавно е.

Расчекор

Мост

Kлекнувања со подигнување на ногата

Планк со подигнување на ногата

Бокс

 

 

x

Check Also

Над 1.500 жени трчаа во Градскиот парк за промоција на спортот и здравиот живот

  Повеќе од 1.500 жени, меѓу кои имаше рекреативни тркачи, мајки со ...