Тренд кој брзо го освојува светот: Црвена кожа

Трендот на црвена кожа со молскавична брзина се прошири на улиците на светските метрополи. Едвај чекаме и кај нас да ги видиме овие убави црвени сукњи, долги мантили и високи чизми, секако црвени.
crveno 09
Црвената кожа е одлична за сите оние на кои веќе им здодеа од класичните црна и кафена кожа. Во џиш црвена боја супер изгледаат и тесните сукњи и панталоните, како и чизмите над колениците. Оние кои се помалку храбри, доволно е само на комплетниот изглед да додадат кожена црвена чанта и ефектот е постигнат.
Инспирирајте се од уличната мода.
x

Check Also

Отворен повик за постипломски студии по економија и бизнис – Менаџмент и организација (Меѓународна бизнис академија) на Економски факултет – Љубљана, во Скопје  

  Вратите на животните можности кои што имаат потенцијал да променат сè ...