Тренд на зимски сандали: Би носеле ли вакви?

Од Александар Мек Квин, до Марни и Живанши, големите модни имиња за оваа сезона форсираат сандали.

И доколку помисливте дека сме ја „утнале“ сезоната, брзо ќе ве разувериме. Ваквите модерни сандали имаат крзненце кое ги разликува од сандалите за летната сезона. А се носат со подебели чорапи.

И? Што велите за новиот тренд кој низ светските метрополи веќе молскавично се прошири. Би носеле ли вакви?

sandali 2

 

sandali 4

sandali 5

sandali 3

 

x

Check Also

„Бикини Мун“ на Манчевски почнува турнеја низ Македонија

Со проекциите во Штип на 20 и 25 април, почнува турнејата со ...