Ралф Лорен

Трендот на ремен-чантите се врати

Најпопуларните чанти од 90-те години повторно се качија на модната сцена. Ги видоме и на актуелните ревии за висока мода за пролет 2016, но и на улиците на светските метрополи.

Марк Џејкобс

Марк Џејкобс

Новите ремен-чанти кои ви ги оставаат слободни рацете се сепак постилизирани од оние кои ги помниме од 90-те. Додека тие даваа повеќе туристички изглед, овие се многу повеќе шик отколку само забавни.

Мезон Маргиела

Мезон Маргиела

Вера Бредли

Вера Бредли

Мајкл Корс

Мајкл Корс

Александар Ванг

Александар Ванг

 

x

Check Also

Започна вториот циклус на бесплатни обуки за напредни ИТ вештини за невработени лица

Започна вториот циклус на бесплатни обуки за јава програмери и софтвер тестери, ...