Улична мода: Италијанските мажи знаат како треба

Кога помислувате на улична мода и машката недела на модата во Милано, што помислувате?

it3

Големи и долги шалчиња, жолти капи, игри со боите, цветни апликации, многу забавни комбинации…

it9

Очигледно модата во Италија сеуште носи и значи радост.

Прелистајте ја фотогалеријата и се ќе ви стане појасно.

x

Check Also

НовоЛото 7/34 со нова 7-ка во Куманово: Со уплата на 100 денари до добивка од 100 000 евра

  Во 48-то коло од играта НовоЛото 7/34 чие извлекување се одржа ...