Вежбаме со Џилијан Мајклс: Најдобра вежба за цврст задник

Ви ja препорачуваме вежбaтa за цврст и тониран задник на една од најбараните американски фитнес тренери, Џилијан Мајклс.

Вежбата се повторува 25 пати во 5 сета.

x

Check Also

Како путерот од кикиритки делува на слабеењето

Истражувањето објавено во „Британски журнал за исхрана“ се фокусира на тврдењето дека ...