ВИДЕО: Секси плус-сајз, “Јас не сум ангел (#IAMNOANGEL)“

Уште една “анти-Викторија Сикрет“ компанија со кампања со плус-сајз модели.

Лејн Брајант е уште еден од неколкуте (меѓу кои се и имиња како Спортс Илустрејтид кој ги ангажира плус-сајз убавиците Ешли Грем и Робин Лаули, како и Келвин Клајн со  Мила Далбезио, Том Форд и тн.) кои покажуваат дека неколкуте  килограми повеќе немора да претставуваат проблем – напротив.

Robyn Lawley Sports Illustrated

Ешли Грем за Спортс Илустрејтид

Слоганот на кампањата на Лејн Брајант за колекцијата долна облека Kaсик (Cacique) е #IAMNOANGEL т.е. “Јас не сум ангел“, со асоцијација на ангелите на Викторија Сикрет. Лејн Брајент, преку избраните 6 плус-сајз модели, сака да докаже дека сексдипилот не е резервиран само за ангелите на Викторија Сикрет.

Погледнете го видеото:

 

 

x

Check Also

Анџелина Џоли: Ме привлекуваат луѓе кои се единствени, различни и праведни

Стареењето не е многу забавно, освен ако не сте Анџелина Џоли. „Се ...