Нова колекција на очила за сонце од Dolce & Gabbana, логоманијата е насекаде!

Кјара Шелзи и Ан Барето се главни лица во кампањата #DGLogo Eyewear на Dolce & Gabbana. 

Италијанската модна марка Долче и Габана во новата колекција на очила за сонце на „голема врата“ ја враќа логоманијата.Логото Dolce & Gabbana доминира и на рамките, но во некои модели дури и на стаклата. Кампањата е снимена од Морели Брадерс, во папараци стил. Од моделите пак, тука се тркалезните рамки, пеперутка – рамките и стилизираните „авијатор“. Цените на новите Dolce & Gabbana очила за сонце се движат од 200 до 270 евра. 

 

x

Check Also

Руралните жени од Росоман во расчекор помеѓу традициите и сонот за современ живот 

Руралните жени од Росоман сакаат да бидат економски независни. Врз основа на податоците на ООН, жените на планетата главно не поседуваат земја, но главно  ја обработуваат, немаат капитал, но работат повеќе за по ...