12 есенски идеи за нокти што евдај чекаме да ги пробаме

Ако ги следите трендовите во декорирање на нокти за сезоната есен/зима, претпоставуваме веќе дека знаете колку се актуелни жолтите листови на рацете. Земајќи ја предвид и празничната сезона, додаваме уште неколку посвечени решенија, а тука се секако и трендовските нокти во риги. И понатаму, „камените“ нокти остануваа во игра, додека за оние кои сакаат забава – во центарот се ноктите со очи (како и кај модните додатоци).

Ви фали идеја за промена? Инспириајте се од фотогалеријата.

 

x

Check Also

Причини поради кои брзо ви се создаваат брчки на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...