12 ленени модни парчиња од MANGO и од ZARA

Ленот е најпријатен материјал за жешките летни денови, а убави ленени модни парчиња најдовме во Манго и во Зара.

mango

Познато е дека во текот на летото треба да се избегнуваат синтетичките материјали, бидејќи кожата не дише, а уште попознато е дека пријатели на кожата во топлите денови се природните материјали, меѓу кои предност има ленот.

Па така, ленените модни парчиња секоја година се фаворити во летните колекции на популарните модни марки. Оваа сезона прикладни ленени модели за летни комбинации најдовме во Манго и Зара.

Еве ги нашите 12 фаворити за лето 2018.

x

Check Also

Топ 5 модели на тексас сукњички од популарните модни марки

Се разбира дека таксасот никогаш не излегува од мода, а на пролет ...