Подготвени да се чувствувате убаво? – Капитол мол го организира Дерма фест 3.0

 

Дерма фест на 15. и 16. ноември во Капитол мол

Од бесплатни совети и третмани за лице до супер изненадувања ги очекуваат сите оние кои што ќе го посетат Капитол мол на 15. и 16. ноември 2019 година. Еден од најинтересните настани, создадени за уживање и нега на својата кожа, Дерма фест 3.0 ќе биде организиран трета година по ред во Капитол мол. Истиот е поддржан и од центарот за козметика и естетика Дерма Бела.

За време на овие два дена, секој ќе може да го постави прашањето „Кажи ми како до убава кожа?“. Самиот центар овозможува многу интересни активности, третмани и совети за кожа заедно со Дерма Бела, dm drogerie markt, Еликсир Ексклузив, 3 Queens Beauty Palace & Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar, 4 Bowling и Кидс Парк.

Агендата за настанот е:

15.11.2019

18.00 – 19.00 – After Work at Derma Fest – поддржано од 4 Bowling

19.00 – 20.00 – Derma Bella совети за “Како до убава кожа” со Доктор Весна Ѓорѓиеска  – Биолошки Рефреш третман на лице

20.00 – 20.30   Горан Поповски –  “Ајурведски третмани” Фондација Art of Living

20.30- 21.00 – FIND YOUR SECRET GIFT at DERMA BELLA (награди и изнанадувања за сите присутни на настанот) – Биолошки Рефреш третман на лице

 

16.11.2019

12.00 – 14.00 – Креативна работилница за деца со Кидс Парк – Тема: Преку здрава храна до здрав живот

14.00 – 15.00 – Derma Bella совети  со Доктор Весна Ѓорѓиеска – “Како до кожа без акни?” – Третмани на лице и кожа

5.00-16.00 – Derma Bella совети со Доктор Весна Ѓоргиеска – “Како до убава кожа во сезоната есен-зима?” – Третмани на лице и кожа

16.00-17.00 – Горан Поповски – “Ајуверда суплементи и третмани” Фондација Art of Living

17.00-19.00 – Make up by Еликсир ексклузив – Make up туторијали со Еликсир ексклузив

19.00-20.00 Бесплатни третмани за лице, тестирање на производи за нега на кожа (лице, тело и сл.), претставување на производите, комуникација со присутните.

 

Организаторите упатуваат и голема благодарност до медиумските партнери: Женски магазин и Убавина и здравје.

x

Check Also

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...